El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, va manifestar ahir en l'assemblea de penyes celebrada a la Ciutat Esportiva de Valdebebas, que el títol de la Copa del Rei aconseguit aquesta passada temporada és l'"inici d'una gran època" per a l'entitat blanca.

"Els penyistes de tot el món vertebreu el madridisme per tots els racons. Aquesta fàbrica de futbol que avui dia contempleu ens fa cada cop més forts i ens consolida com una de els grans referències. Estem convençuts que aquesta Copa del Rei és només el començament d'una gran època", declarava el mandatari en un acte que va comptar amb la presència del segon entrenador Aitor Karanka i del jugador de la primera plantilla Esteban Granero.

"Si alguna cosa caracteritza aquesta institució és la seva set de victòries i títols. Aquest any s'han construït les bases perquè en el futur es compleixin els reptes del nostre Reial Madrid. Tenim un equip espectacular, molt jove, amb el millor entrenador del món i un gran equip tècnic. Tots ells ja han aconseguit el seu primer títol; una primera Copa que és només l'inici d'una gran època d'èxits", va afirmar el president en unes declaracions que va recollir la pàgina web del club.