Daniel Sánchez Llibre ingressarà en la història del RCD Espanyol com el president més prolífic dels que han passat pel club blanc-i-blau, tant pels títols com, sobretot, pel creixement de patrimoni de l'entitat catalana, a més de ser molt estimat per la massa social perica.

Llibre va arribar a la presidència de l'Espanyol fa 14 anys, el 26 de juny de 1997, i la seva feina al capdavant del club és, per a la majoria dels socis i accionistes, inqüestionable. En el seu palmarès figuren dues Copes del Rei (2000 i 2006) de les quatre que té el club i un subcampionat de la UEFA, el passat 2007 a Glasgow.

En el pla institucional, el màxim mandatari periquito també ha estat clau. Quan va arribar al càrrec va sanejar econòmicament el club, al qual ha dotat de dues instal•lacions indispensables. Al setembre del 2001 es va inaugurar la Ciutat Esportiva i el 2 d'agost del 2009 el flamant estadi de Cornellà-El Prat, que serà el seu major llegat.

Aquest empresari català de 60 anys sempre s'ha caracteritzat, a més, per un tracte proper al. El seu caràcter afable, el seu discurs planer i el tracte a les penyes li han permès guanyar-se l'afecte de l'afició. La seva implicació personal amb el club, a nivell d'avals i accions, també ha estat important.

L'únic moment relativament crític en la seva continuïtat va ser a la Junta d'Accionistes del 2006. En aquell moment, la plataforma d'accionistes Espanyol 3.0 es va oposar a la seva gestió però precisament el suport dels socis amb menor nombre d'accions, que sempre han estat del seu costat, li van permetre seguir en el càrrec.

Actualment, Sánchez Llibre i el vicepresident Ramon Condal posseeixen la majoria d'accions de l'Espanyol. Malgrat la seva marxa, el màxim mandatari seguirà molt vinculat, encara que a més distància, al club català. La seva intenció, amb tot, és gaudir del futbol amb la família, cosa que ha repetit molt en els últims mesos.