No hi ha temps per descansar. Encara no. Sense poder pair la que ha estat la millor temporada de la història del Girona, que el club ja comença a planificar, estudiar i construir els fonaments del curs immediat. Montilivi bull i més que bullirà durant aquests propers dies en la que es preveu una setmana d'allò més moguda. No n'hi ha per menys quan hi ha sobre la taula renovacions, cares noves en el consell, marxa de futbolistes i, possiblement, l'arribada de les primeres peces d'un engranatge que es preveu força ambiciós.

Acabada la temporada 10/11, el Girona 11/12 comença a rodar. I ho fa ja. Si divendres passat es desencallava la renovació de l'entrenador Raül Agné (així ho reconeixia el de Mequinensa en roda de premsa, l'ampliació de contracte del qual es podria segellar definitivament durant els propers dies), serà durant aquests dies que el nou vestidor començarà a prendre forma. Entre aquest passat cap de setmana i avui s'acabarà de confirmar l'adéu d'alguns dels jugadors de la primera plantilla: Kiko Ratón, Víctor Curto, Fran Noguerol i Albert Serra, a qui se'ls acabava contracte aquest proper dia 30, no continuaran. Tampoc Sergio Gontán Keko i Àngel Martínez, que tornaran als seus respectius equips (Atlètic de Madrid i Espanyol) després d'haver estat cedits al club de Montilivi. El futur de Borja Sánchez és avui dia una incògnita: acaba contracte, el cos tècnic podria veure amb bons ulls la seva continuïtat però té molts números d'abandonar el Girona.

D'altra banda, durant aquesta setmana s'acabaran de concretar les renovacions de Jandro Castro, Migue González, Roberto Peragón, Dani Mallo i Dani Bautista. Les negociacions, fins ahir força encallades (alguns d'ells havien vist la primera oferta massa a la baixa), podrien veure la llum aquests propers dies, ja que tots cinc futbolistes, tret d'una sorpresa d'última hora, continuaran vestint la samarreta blanc-i-vermella. A aquest quintet se li unirà segurament Moha El Yaagoubi, a qui el club oferirà al seu representant la renovació del migcampista per una temporada.

I dels que es quedaran, als que han d'aterrar. El club vol millorar els registres d'aquesta temporada construint un equip on la disputa del play-off sigui el seu principal objectiu. Amb Agné ja assegurat al càrrec, la direcció esportiva juntament amb el tècnic començaran a desencallar algunes de les operacions que s'han començat a treballar durant aquestes últimes setmanes. No seria desgabellat, per tant, pensar que durant aquesta setmana s'anunciï l'arribada del primer dels fitxatges que aniran caient en els dos propers mesos.