Liquidada l'activitat sobre la gespa, el rebombori a Montilivi s'ha traslladat ara als despatxos. No fa ni dos dies que la temporada ha abaixat el teló que la direcció esportiva comença a treure fum confeccionant la plantilla per al curs vinent. Un cop anunciat l'adéu d'alguns jugadors, el responsable de l'àrea esportiva del Girona, Xavi Julià, va comunicar ahir que Borja Sánchez abandonarà l'entitat, mentre que Moha El Yaagoubi és una peça que entra en els plans de Raül Agné.

El migcampista marroquí acaba contracte aquest proper dia 30 i, en un principi, no entrava en la relació de futbolistes que el cos tècnic i la direcció esportiva volien renovar. Tanmateix, Moha va ser citat ahir a les oficines de l'estadi on el mateix Xavi Julià li va anunciar que el Girona li presentarà en breu una proposta en ferm d'ampliació del seu contacte. L'oferta serà per una temporada i el jugador, per tant, té totes les opcions de continuar vestint la samarreta blanc-i-vermella.

Ben diferents van ser les notícies que va rebre per part del Girona Borja Sánchez. El migcampista de Talavera de la Reina no entra en els plans de Raül Agné, pel que no se li renovarà el seu contracte malgrat només haver estat una temporada al club.

Ambdós casos els avançava ahir Xavi Julià en la roda de premsa de comiat d'Albert Serra, moment en el qual el director esportiu també va deixar entreveure que Adrien Goñi i Emmanuel Biancucchi, dos jugadors fitxats al mercat l'últim mercat d'hivern i que tenen contracte en vigor (l'argentí no ha debutat aquesta temporada en no tenir els papers necessaris en regla), podrien marxar cedits aquest estiu: "Els que tenen contracte seguiran, però en aquests dos casos el seu futur depèn dels jugadors que fitxem durant aquestes setmanes. Si hi ha un overbooking a la plantilla podrien marxar cedits".

No va avançar cap fitxatge (només va revelar que el club treballa per incorporar "dos centrals"), però Xavi Julià sí que va ser clar i contundent en les intencions del Girona pel que fa a la planificació esportiva: "Esperem tancar alguna renovació aquesta setmana, com també començar la pretemporada amb el 90 o el 95 per cent de la plantilla per no haver de córrer com l'any passat".