Amb prou feines tres dies després d'acabar-se la competició regular, ja comencen a aparèixer els primers noms futuribles per al Girona. Dos d'ells arriben des de Salamanca, un dels quatre equips descendits a Segona B. Es tracta de l'extrem dret Toti i del davanter Kike López, dos dels millors futbolistes del conjunt castellà que, amb el descens, sortiran del club. Així des de Salamanca s'assenyala que el Girona i el Còrdova ja haurien presentat una oferta per Kike López, un jugador pel qual el Valladolid té una opció de recompra per 600.000 euros. En el cas de Toti, el Girona tindrà una dura competència ja que Deportivo, Múrcia i Nàstic també s'hi han interessat.

A banda de la competència, el problema per a fitxar aquests dos jugadors pot ser el preu que demani el Salamanca pel traspàs, ja que tenen contracte en vigor. Amb el descens a Segona B, però, el seu sou es rebaixarà a la meitat, la qual cosa fa del tot inviable la seva continuïtat a Salamanca. El conjunt castellà, amb greus problemes econòmics, confia a treure un bon pessic de calés amb els dos traspassos. Sense anar més lluny, el Barça B va oferir 400.000 ? l'estiu passat per Toti.

A la llista de Julià també hi és Longás (Cartagena), un mitjapunta de 26 anys, que acaba contracte el 30 de juny, a més a més de Toché (Cartagena) i Dimas (Numància). Aquests dos últims però, ja haurien signat per altres equips. Sigui com sigui, el ritme de les contractacions i traspassos a Montilivi el marcarà la partida del pressupost que té previst destinar el màxim accionista a la configuració de la plantilla.