El tècnic asturià Luis Enrique Martínez, que entrenava el Barcelona "B", ha arribat a un acord amb la Roma, de la Primera divisió italiana, per ser el seu entrenador a partir de la temporada que ve, en substitució de Vicenzo Montella, segons asseguren mitjans d'informació transalpins.

Els mateixos mitjans diuen que Luis Enrique ja ha donat avui mateix la seva conformitat a la Roma i que per tancar totalment l'acord només falta la firma del conseller delegat del club romà.

També al cotitzar la Roma en la Borsa de Valors Milà, l'acord no podria ser fet oficial fins al tancament de la sessió borsària.

Luis Enrique arribarà a la Roma després de tres temporades al capdavant del filial del Barcelona. Prendrà el relleu de Montella, qui es va fer càrrec de l'equip capitalí el passat últim febrer després de la dimissió de Claudio Ranieri.

Ranieri va anunciar la seva marxa de la Roma després d'encaixar la seva quarta derrota consecutiva en un partit de la lliga contra el Gènova, on els 'giallorrossi' van desaprofitar una oportunitat d'or i van encaixar una derrota per 4-3, malgrat haver gaudit d'un avantatge de 0-3.

Durant les tres temporades transcorregudes al Barcelona "B", Luis Enrique ha conduït l'equip a la millor classificació de la història del filial: el tercer lloc en la Segona divisió, encara que no podrà jugar la promoció d'ascens per la normativa que impossibilita els filials jugar en la mateixa categoria que els seus primers equips.