Lactivitats múltiples. Dissabte passat el GEiEG va participar en l'organització de tres activitats d'esport base que van reunir 1.500 esportistes.Una de les proves celebrades durant el Trofeu Girosona a la piscina de Sant Ponç.La cloenda de l'handbol escolar va reunir mig miler d'estudiants de Primària. El Torneig Interinstituts està ben consolidat.

a temporada esportiva 2010/11 s'està acabant i això vol dir que moltes competicions disputen aquests dies les seves jornades finals. El cap de setmana passat les instal·lacions del GEiEG van bullir d'activitat amb la disputa de competicions de natació, handbol i rugbi. Més de 1.500 esportistes de base van passar per la piscina de Sant Ponç, el pavelló Lluís Bachs i el complex esportiu de Palau. L'objectiu de la nova directiva que presideix Francesc Cayuela de ser un referent en l'esport de formació es compleix.

Dissabte passat a Sant Ponç s'hi van reunir 600 nedadors. La piscina de 50 metres era l'escenari del Trofeu Girosona, que es va tancar amb un ampli èxit de participació. Durant el mateix dia a Sant Narcís es van fer les trobades escolars d'handbol. Mig miler d'esportistes més van prendre-hi part, en una activitat promoguda pel Consell Esportiu del Gironès amb la col·laboració tècnica de la secció d'handbol grupista. La jornada va permetre veure com més de 500 alumnes de primària competien en la cloenda de l'handbol escolar que durant tot l'any s'ha posat en pràctica en diferents centres de Girona.

També hi va haver temps pel rugbi, un altre esport on des de fa temps el GEiEG cuida la base. A Palau la 12a edició del Torneig Interinstituts va dur alumnes d'instituts de Ribes de Freser, Sant Feliu de Guíxols, Hostalric i de l'àrea metropolitana de Girona. L'actitivitat també es va muntar en col·laboració amb el Consell Esportiu del Gironès, amb la presència de més de 350 joves. El torneig és ja un referent a la demarcació i va contribuir a demostrar, en un sol dia, el compromís del GEiEG en la formació d'esportistes.