Païda la celebració de l'ascens a Segona B, a Llagostera ja treballen per confeccionar un equip de garanties per afrontar el debut a la categoria de bronze del futbol espanyol. Aquesta mateixa setmana el club té previst anunciar amb quins jugadors de l'actual plantilla es compta i quins seran baixa, i també farà públic el nom d'un tècnic que s'integrarà a l'organigrama que coordina Oriol Alsina. També poden començar a caure els primers fitxatges, i s'ha de dir que l'equip del Gironès apunta alt en les seves expectatives.

No hi ha res fet, però ja s'han establert contactes amb Albert Serra i Kiko Ratón, dos jugadors descartats pel Girona a Segona A. En el cas del defensa, Alsina va admetre ahir que "hi vaig parlar i sabem que és gairebé impossible que pugui venir, però ja sap que si no li surt res interessant a Segona A, i ha d'acabar jugant a Segona B, podem parlar-ne de venir a Llagostera". El tècnic també va explicar que a través d'Òscar Álvarez han fet saber a Kiko Ratón que també estarien interessats a fitxar-lo. "Ell tindrà ofertes de Segona A, però si acabés també baixant a Segona B i volgués quedar-se a Girona, també seria un jugador molt interessant". Serra i Kiko es van acomiadar de Montilivi dilluns després que el club no els hagi renovat per a la temporada que ve.

A la llista de desitjos del Llagostera també hi ha un altre jugador del Girona, Víctor Curto. Abans d'arribar a Montilivi, el davanter tortosí havia brillat a l'Alcoià, a Segona B. "Segur que també tindrà ofertes i també ens aniria molt bé", va afegir Alsina, que en aquest cas va expressar que encara no havien contactat amb el jugador.

El tècnic pensa que "tenim un grup base format i la idea és completar-lo amb incorporacions de molt nivell per fer un plus de qualitat a la plantilla. Parlar és gratis i nosaltres tenim bona fama entre els jugadors perquè aquí no hi ha problemes de cobrament. A molts els faria gràcia jugar al Llagostera la temporada que ve".

A banda de treballar en l'àrea esportiva, els dirigents del Llagostera continuen en contacte amb l'Ajuntament per concretar quines obres de millora s'han de fer aquest estiu al camp municipal abans del debut de l'equip a Segona Divisio B.