El pilot de MotoGP Dani Pedrosa (Honda) es perdrà el gran premi de la Gran Bretanya, que se celebra el proper cap de setmana al circuit de Silverstone, ja que encara no es troba recuperat de l'operació a què es va sotmetre per recompondre la seva fractura a la clavícula dreta.

"Després d'uns dies dedicats per complet a recuperar-me el millor possible, he pres la decisió de no córrer al Gran Premi de Gran Bretanya. He fet tot el que he pogut per arribar a temps a Silverstone, però les condicions no són les adequades per tornar amb garanties de poder competir ", ha manifestat Dani Pedrosa en unes declaracions ofertes pel seu equip.

El corredor no va poder estar present a Montmeló i, seguint els consells dels metges, prefereix esperar a estar al cent per cent per tornar a competir. "És un moment en què he de fer cas al que diu la raó, i no només al meu cor i a les meves ganes per tornar. Vull tornar aviat, però vull fer-ho quan tingui opcions de lluitar per guanyar. Encara no és el moment ", ha explicat.

"Necessito sentir-me segur a l'hora de pujar a la moto i saber que puc lluitar per la victòria, no vull tornar només per córrer sense més. He pilotat en moltes ocasions amb dolor i l'experiència em diu que no estic en condicions de ser competitiu. He decidit no arriscar i continuar amb el meu procés de recuperació per tornar en la millor forma possible", ha subratllat.

Dani Pedrosa es va sotmetre a la intervenció quirúrgica el 18 de maig, després d'haver patit un accident al GP de França quan en un revolt va caure a terra mentre pugnava amb l'italià Marco Simoncelli, qui va impactar la seva moto amb la del pilot de Castellar del Vallès.