Una de les peces més destacades de l'equip de Raül Agné, Jandro Castro, continuarà jugant al Girona després que aquest matí s'hagi tancat la seva renovació. La primera oferta del Girona no havia convençut Jandro que va reclamar que el club «valorés» més la seva aportació a la bona temporada de l'equip, però en les últimes hores les dues parts han acostat les seves postures arribat a una entesa total.

«Renovar era una prioritat»

La continuïtat de Jandro Castro comença a aclarir-se després de la reunió que van tenir el seu representant, Vicenç Amigó, amb el director esportiu del Girona, Xavi Julià a les oficines de Montilivi. De la trobada no va sortir cap entesa però sí que se'n va desprendre la sensació que l'acord entre ambdues parts no hauria de ser complicat. Les ganes i la voluntat que té Jandro de quedar-se a Girona són una raó de pes per ser optimistes sempre que el club gironí accepti oferir a l'asturià un contracte per a més d'una temporada. Aquest pot ser el punt on xoquin les parts perquè econòmicament, segons el representant del jugador, no hi hauria d'haver problemes. De tota manera, Jandro ja va emplaçar fa unes setmanes el club a fer un "esforç" si realment tenia intenció de comptar amb ell.

Amb la renovació per dues temporades de Raül Agné segura en un 99,9%, la direcció esportiva ha posat fil a l'agulla a la planificació de la plantilla de la temporada vinent. Primer de tot es van comunicar les baixes a Noguerol, Kiko Ratón, Ángel, Serra, Borja Sánchez, Keko i Curto i, el següent pas és assegurar-se la continuïtat dels sis jugadors amb què compta Agné i que acaben contracte aquest 30 de juny. Són els casos de Jandro, Migue, Mallo, Peragón, Bautista i Moha. En el cas de Jandro, el seu representant, Vicenç Amigó, va deixar ben clara la intenció de l'asturià: "Si hi ha bona voluntat, arribarem a una entesa", deia l'agent que veu, amb relatiu optimisme, que l'ex del Nàstic continuï una temporada més al Girona. "En un moment o altre ens entrendrem", afegia. El fet que Jandro hagi estat molt a gust a Girona tant en l'aspecte professional com en el personal i familiar fa que renovar per l'entitat de Montilivi sigui per a ell una "prioritat" i posi les altres ofertes, entre altres una del Xerez, a la cua. Sigui com sigui, ara és el torn del Girona, que ha de moure peça i decidir si accepta millorar un pèl l'oferta econòmica al jugador i oferir-li també un altre any de contracte.

D'altra banda continua sense haver-hi novetats pel que fa als jugadors del Girona que sembla que interessen a d'altres clubs. És el cas de Ranko Despotovic, Albert Dorca i Ibusuki Hiroshi, per qui, de moment, encara no hi ha cap proposta seriosa sobre la taula. El migcampista garrotxí ha cridat l'atenció d'Espanyol i Osasuna mentre que el Vila-real i el Reial Madrid han preguntat pel jove japonès per tal d'incorporar-lo als seus filials. Respecte el màxim golejador de l'equip, amb una clàusula d'un milió d'euros, diversos clubs han preguntat al Girona per la seva situació tot i que encara no hi ha ofertes sobre la taula. Pel davanter s'hi han interessat Espanyol i Deportivo de la Corunya, a més a més d'equips de la lliga sèrbia com l'Estrella Roja i d'altres de conjunts de la lliga polonesa i la brasilera. Despotovic ha estat les dues darreres setmanes concentrat amb la selecció sèrbia en una gira internacional que ha suposat el seu retorn a l'equip nacional. El punta va jugar els noranta minuts contra Corea del Sud i vint davant Austràlia.