El RCD Espanyol ha tancat aquesta tarda la cessió del jugador de l'AC Milan Dídac Vilà per una temporada, després que el lateral esquerre català hagi signat finalment l'acord al qual van arribar les dues entitats després de negociar quin percentatge de la fitxa pagava cada club.

El futbolista torna d'aquesta forma a l'Espanyol després que va ser traspassat pel conjunt català precisament a l'AC Milan l'hivern passat. Una operació que va superar els tres milions d'euros.

Dídac Vilà, actualment concentrat amb la Sub-21, tenia ofertes per jugar cedit a l'Olympiacos grec, el Werder Bremen alemany i algun equip de Portugal, tal com va revelar fa dies la direcció esportiva blanc-i-blava.

La confiança que li va demostrar l'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, en una conversa privada va decantar la seva decisió.

El futbolista destaca per la seva seguretat defensiva a la banda esquerra, tot i que també puja amb criteri pel seu carril. El club espanyolista, després de lligar a Dídac, buscarà ara un central esquerrà i un migcampista de perfil organitzador.