Jandro Castro seguirà dues temporades més al Girona. Club i jugador van tancar ahir al matí l'acord de renovació després que les posicions entre les dues parts, tal com avançava Diari de Girona, s'haguessin acostat molt en les darreres hores. Més enllà del tema econòmic, una de les prioritats de Jandro era assegurar-se l'estabilitat amb un contracte per dos anys més i, finalment, ho va aconseguir. "Estic molt content i agraït al Girona perquè l'any passat va creure en mi tot i que no estava en un bon moment i ara ha tornat a apostar-hi. Espero tornar al camp tot això, que és on han de parlar els jugadors", va dir el mateix futbolista de Mieres, de 32 anys.

La de Jandro és la primera renovació que s'assegura el Girona, que continua negociant amb els altres quatre jugadors de l'actual plantilla que acaben contracte i a qui es voldria mantenir: Dani Mallo, Migue, Moha i Roberto Peragón. De la llista n'ha caigut Dani Bautista, a qui inicialment se li havia fet arribar una proposta de renovació però que per "motius tècnics" ha quedat descartat segons va explicar el director esportiu Xavi Julià. Dels casos de Mallo, Migue, Moha i Peragón no n'hi ha cap de més avançat que els altres i des del club s'espera que la setmana que ve hi pugui haver bones notícies en tots ells. Ara bé, Julià també va advertir que es podria donar el cas que algun d'ells no acabés renovant o que el Girona retirés l'oferta si la negociació s'allarga.

Estabilitat a Montilivi

El Girona va apostar per Jandro l'estiu passat tot i que el jugador havia sortit de l'Elx per la porta del darrere en el mercat d'hivern. A Montilivi l'asturià s'ha tornat a sentir futbolista i ahir va subratllar que tenia clar que volia continuar aquí. "La meva dona em deia cada dia que ens quedéssim", va fer broma el jugador. Jandro té una amplíssima experiència a la categoria (Albacete, Celta, Alabès, Nàstic, Elx) i aquesta temporada la seva qualitat ha enlluernat una afició del Girona que poques vegades ha pogut gaudir d'un futbolista com aquest. Ha estat l'autor, a més a més, d'onze gols, alguns de gran factura en llançaments de falta.

Preguntat per si es veia retirant-se amb la samarreta del Girona Jandro va deixar clar que "això encara ho veig molt lluny. Em sento bé i penso que puc seguir jugant molt de temps. Si pot ser, m'agradaria complir el contracte i després firmar per un o dos anys més aquí", va destacar, abans d'insistir que "m'he trobat molt a gust al club i a la ciutat, tant jo com tota la meva família".

D'altra banda el Girona haurà de buscar un nou entrenador de porters després que dimecres a la tarda es confirmés que Toni Jiménez deixava el club per tornar a l'Espanyol, on serà el segon de Mauricio Pochettino. Ahir Xavi Julià va dir que "tot va anar molt ràpid, ell ens ho va comunicar el mateix dimecres i també ens va trucar l'Espanyol. Per a nosaltres és un orgull que algú d'aquí faci el salt a la màxima categoria". El director esportiu també va destacar que tenen alguns candidats però que no hi ha res tancat.