Sèrbia serà l'escenari del 7 al 17 de juliol del Campionat d'Europa sub-20 de bàsquet femení. En la selecció espanyola hi haurà diverses representants gironines i/o vinculades amb l'Uni Girona. D'aquesta manera l'entrenadora Anna Caula ha estat escollida coma tècnica ajudant de Lucas Mondelo, mentre que a la plantilla hi seran la gironina Queralt Casas (Mann Filter) i la jugadora de l'Uni Girona Mariona Ortiz. A més a més l'exjugadora de l'Uni Laura Antoja (ha fitxat pel Perfumerias Avenida), formarà part de la selecció com a fisioterapeuta.

Abans de viatjar a Novi Sad, la selecció espanyola sub-2o, que es concentrarà a partir de demà a El Ferrol, jugarà a la localitat gallega un torneig internacional contra Polònia i Turquia que servirà de preparació. Ahir Anna Caula, en declaracions a Catalunya Ràdio, va mostrar-se satisfeta per poder participar en aquest esdeveniment com a membre del cos tècnic de Lucas Mondelo, mentre se segueix esperant que l'Uni pugui confirmar que ha trobat els recursos econòmics necessaris per seguir competint a la Lliga Femenina 1.

Els rivals d'Espanya a l'Europeu sub-20 seran Letònia, República Eslovaca i Gran Bretanya. Entre l'11 i el 13 de juliol s'han programat els vuitens de final, el dia 15 es jugaran els quarts, i el 16 les semifinals. La gran final de la competició serà el dia 17 de juliol.