getafe

Acord oficial amb Diego Castro El conjunt madrileny va oficilatizar el fitxatge del mitjapunta gallec de l'Sporting de Gijón Diego Castro per a les properes quatre temporades. Castro arriba al Getafe lliure després d'acabar el seu contracte amb els asturians i no acceptar la proposta de renovació que li van fer arribar.

llevant

Juan Ignacio Martínez, presentat El Llevant va realitzar ahir la presentació oficial del seu nou entrenador, Juan Ignacio Martínez. El tècnic arriba del Cartagena i va assegurar que no té por de les comparacions amb Luis García. Martínez podria endur-se Toché i Botelho, a qui ha tingut enguany a les seves odres.

reial madrid

Segueix el serial Kun Agüero

El davanter argentí va tornar a llançar un clar missatge per a navegants. "Tothom sap cap a on seguirà la meva carrera", va dir el Kun des d'Argentina. A més a més, va assegurar ser feliç després que Mourinho l'hagués alabat públicament.

las palmas

S'interessen pel davanter de l'Athletic Díaz de Cerio

Els canaris s'han marcat l'objectiu d'acosneguir els serveis del davanter Íñigo Díaz de Cerio de l'Athletic. El punta va començar aquest any a Còrdova però al gener va tornar a la disciplina de l'Athletic on no ha gaudit de continuïtat.

xerez

Juan Merino, és l'escollit per agafar el relleu de Javi López

El fins ara ajudant de Carlos Ríos al Recreativo té tots els números per ser el nou entrenador del Xerez. A més a més, el conjunt andalús ha renovat el porter Chema per dos anys i té molt a prop Tato (Albacete), Córcoles (Recre) i Borrego (Omonia) mentre que Sarmiento (Racing) i Cámara i Rafita (Recre) també tenen propostes sobre la taula.

tenerife

David Amaral té les hores comptades al conjunt canari

L'arribada de Pedro Cordero, mà dreta del president del Granada, Quique Pina, a la direcció esportiva del conjunt canari comença a provocar canvis. El primer és l'adéu de l'entrenador David Amaral, que va arribar al tram final de temporada quan el descens era gairebé un fet tot planificant ja en la 2a B.