Tommy Robredo dóna per oblidada la lesió que l'ha estat martiritzant aquestes últimes setmanes i espera poder reaparèixer amb plenes garanties el dilluns 20 de juny a Wimbledon. El tennista garrotxí, que aquests dies és a Olot dirigint la tercera edició del Memorial Santi Silvas de tennis en cadira de rodes, preveu viatjar a Londres dimarts que ve per entrenar-se uns dies sobre l'herba abans de debutar al tercer Grand Slam de la temporada.

Un trencament fibril·lar va ?obli?gar Robredo a retirar-se de Montecarlo l'abril passat i des d'aleshores ha estat treballant per fer net de la seva afecció. Semblava que podria estar en condicions de reaparèixer a Roland Garros, però va haver de renunciar-hi. Ara, segons va explicar ahir en declaracions a Catalunya Ràdio, "estic molt millor i m'entreno bé, sense molèsties, amb la qual cosa espero que dimarts pugui viatjar a Londres per tenir cinc o sis dies d'entrenament sobre herba abans de debutar a Wimbledon". El garrotxí sap que la inactivitat de les últimes setmanes "em posarà les coses una mica més difícils, però tinc ganes de tornar a jugar i recuperar el meu millor nivell". Ara Robredo ocupa el lloc 34è de l'ATP, després d'haver-ne perdut tres en el rànquing fet públic dilluns passat.

La lesió va arribar en un mal moment per al tennista garrotxí, que després de protagonitzar una decebedora temporada l'any passat caient fins al lloc 50 del món, havia iniciat el 2011 amb força fins a recuperar 20 llocs a l'ATP. Robredo va guanyar el torneig de Santiago de Xile contra Santiago Giraldo i estava mostrant el seu millor joc. Ara l'objectiu és recuperar el terreny perdut i reenganxar-se a la temporada a partir del torneig de Wimbledon a Londres.

Abans de viatjar, però, Robredo continua concentrat a Olot en la tercera edició del Memorial Santi Silvas de tennis en cadira de rodes. Ahir la pluja va tornar a ser protagonista i la jornada no es va poder disputar en les millors condicions. Els organitzadors esperen que avui el temps millori i es pugui recuperar la normalitat.

De la jornada d'avui a Olot també destaca el partit d'exhibició entre Tommy Robredo i el pilot Isidre Esteve. A la tarda, hi haurà un duel de dobles mixtos entre Tommy Robredo i la jove tennista d'Olot i campiona de Catalunya, Júlia Payola, amb participants del Memorial. Els nens i nenes que vulguin s'hi podran afegir.