El pilot alemany Stefan Bradl (Kalex) s'ha imposat a la carrera de Moto2 del Gran Premi de la Gran Bretanya per davant del britànic Bradley Smith (Tech 3) i de l'italià Michele Pirro (Moriwaki), aconseguint la seva quarta victòria de la temporada i afermant en el liderat del Mundial.

Bradl estava tercer en graella, s´ha col·locat líder de la cursa després d'una gran sortida en la que aconseguia passar a Marc Márquez (Suter) i Scott Redding (Suter). El de Cervera ha sortit molt malament i en la primera volta ha quedat relegat fins a la sisena plaça. La carrera per a Márquez no ha millorat posteriorment doncs en l'onzena volta ha caigut de la moto i s´ha vist a obligat a abandonar.

En dues voltes, Bradl i Redding ja han tret més de dos segons al grup perseguidor, però l'italià Matia Pasini (FTR) no ha trigat molt en enxampar-los després de rodar en diverses voltes ràpides. L'italià ha agafat els líders i els ha passat sense molts problemes, perquè Redding ha començat a despenjar-se, mentre que Bradl no l´ha volgut plantar cara pensant en el Mundial.

Pasini ha corregut molt lluny de Bradl, que ocupava la segona plaça dos segons per davant de Redding. Semblava que l'italià anava a pujar al més alt del pòdium, però no ha aconseguit controlar la moto en un dels passis pel revolt 16 i ha caigut, deixant la victòria en safata a Bradl.

Per darrere, Redding no s´ha acabat de trobar còmode sobre la seva moto i s´ha vist relegat fins a la cinquena plaça. La pluja ha posat massa difícil la carrera i han sigut molts els pilots que han caigut a terra. El britànic Bradley Smith i l'italià Michele Pirro han estat els més llestos i han aconseguit mantenir-se sobre de la moto, veient com queien els pilots que tenien al davant i fent-se amb un lloc al podi al costat de Bradl.

Pel que fa a la representació espanyola, la millor notícia ha estat la sisena plaça d'Esteve Rabat (FTR), que aconsegueix així la millor classificació de la seva carrera en Moto2. Ja fora dels punts, Aleix Espargaró ha arribat a meta divuitè, mentre que Javier Forestal (Suter) ha acabat dinovè.

No va ser bona l'actuació dels espanyols en Moto2, ja que cinc dels vuit representants es van a terra. Axel Pons (Kalex) es va haver de retirar en les primeres voltes afectat d'unes molèsties provocades per la seva caiguda en els entrenaments de dissabte.