granada-celta (5-4, penals)

? granada: Roberto, Nyom, Íñigo López, Mainz, Siqueira (Rubén, min. 72), Mikel Rico, Abel Gómez, Collantes (Carlos Calvo, min. 68), Orellana, Dani Benítez i Ighalo. ? celta: Yoel, Hugo Mallo, Jonathan Vila, Sergio Ortega (Álex López, min. 46), Catalá, Roberto Lago, López Garai (De Lucas, min. 58), Bustos, Dani Abalo (Trashoras, min. 58), Iago Aspas i Michu.

G gol: 1-0, min. 21, Orellana. P tanda de penals: Orellana (Granada), gol; Trashorras (Celta), gol; Calvo (Granada), falla; Álex López (Celta), gol; Abel (Granada), gol; Iago Aspas (Celta), gol; Dani Benítez (Granada), gol; De Lucas (Celta), gol; Óscar Pérez (Granada), gol; Michu (Celta) falla. Total: 4-4; Roberto (Granada), gol; Català (Celta), falla. A arbitre: Lesma López. Va expulsar Roberto Lago per doble groga (min. 110). E estadi: Los Cármenes de Granada. 15.500 espectadors. Resultat partit d'anada: Celta-Granada, 1-0. Classificat: Granada.

El Granada és el primer equip classificat per l'eliminatòria final d'ascens a Primera després d'haver tombat el Celta a la tanda de penals. Va ser un partit increïble. Els andalusos van avançar-se al minut 21 en una acció d'Orellana, però no van poder tornar a superar Yoel: el Granada va fer dos pals i va fallar dos penals (Dani Benítez), mentre que els gallecs també van tenir les seves ocasions (dos travessers), entre el temps reglamentari i la pròrroga. En la tanda de penals Michu va tenir el xut per classificar el Celta però va fallar. En la següent sèrie, Roberto va marcar i el Celta (Catalá) va tornar a errar. Avui es resol l'eliminatòria Elx-Valladolid (21.00, Canal +), d'on sortirà l'altre finalista.