El pilot català Isidre Esteve va ser el convidat de luxe de la jornada d'ahir del tercer Open Memorial Santi Silvas. Esteve va voler estar al costat del tennista garrotxí Tommy Robredo en una exhibició de tennis adaptat que també va tenir com a protagonistes a dos dels jugadors del torneig: Alvaro Illobre i Víctor García. El pilot lleidatà va rebre l'aplaudiment del nombrós públic que va ocupar les grades de la pista 1 del Club Natació Olot.

La presència d'esportistes de cert renom i reconeguts famosos sol ser habitual en aquest torneig de tennis en cadira de rodes. En la primera edició del Memorial Santi Silvas els convidats van ser Conchita Martínez, Albert Costa i l'exciclista Joan Llaneras. En l'edició de l'any passat, el partit d'exhibició de Tommy Robredo va ser amb una de les joves promeses del tennis gironí, Júlia Payola (Club Tennis Olot) que ahir també va ser present al Memorial on va compartir pista amb alguns dels jugadors del torneig i amb els nens i nenes que van voler participar del clínic que va tenir lloc entremig de les finals de dobles femenins i masculins.

En l'aspecte esportiu, la jornada d'ahir va servir per definir les finals masculina i femenina que es disputaran avui. El cap de sèrie i número 5 del món Stefan Olsson ha arribat per tercer any consecutiu a la final de l'Open Memorial Santi Silvas. Olsson que ahir va superar sense problemes Tom Egberink per un clar 6-1 i 6-3, defensarà el títol contra Fabio Mazzei, que ahir es va desfer de Dan Wallin per un clar i contundent 6-2 i 6-3.

Pel que fa a la categoria femenina, la cap de sèrie del torneig i número 2 del món, Jiske Griffioen que va derrotar Jordanne Whiley per 7-6 (4) i 6-4 s'enfrontarà a la número 9 del circuit, Sabine Ellerbrock, després de la victòria contra la número 7 del món, Annick Sevenans. A les 10 hores del matí arrencarà la final individual del quadre femení i a continuació tindrà lloc la final individual del quadre masculí. L'entrada per veure les dues finals és gratuïta. Un cop finalitzi la final del quadre masculí tindrà lloc el lliurament de premis, que en total ascendeix a un total de 10.455 euros.