El somni del futbol català de tenir cinc representants la temporada que ve a la Segona A va esvair-se ahir amb l'eliminació del Badalona en la segona eliminatòria de la fase d'ascens. Els escapulats no van poder remuntar l'1-0 encaixat diumenge passat al camp del Mirandès i l'empat sense gols d'ahir a l'estadi del Centenari va donar la classificació a l'equip visitant. El Badalona va tenir el suport de 5.000 aficionats i sobretot en els últims minuts va disposar de bones ocasions per marcar, sobretot un remat al travesser. La pilota no va voler entrar i els de Manolo Márquez seguiran a Segona B una temporada més.

Amb l'eliminació del Badalona ja queda confirmat que a la pròxima Lliga Adelante hi haurà 4 equips catalans, un més que en la present campanya gràcies a l'ascens del Sabadell. Al costat de l'equip arlequinat també hi seran Girona, Nàstic i Barça B, que han estat els representants del futbol català aquest any a la categoria de plata del futbol espanyol.

Avui (19.00) es juguen la resta de partits de la segona eliminatòria: Sevilla At.-Guadalajara (1-4); Eibar-Alcoià (0-0) i Eibar-Alabès (0-0). En la fase d'ascens a Segona B el Reus visita el Náxara en un partit intranscendent (el 6-0 de l'anada ho deixa sentenciat pels catalans) i la Muntanyesa ha de remuntar un 1-0 contra el Rayo Cantabria.