L'australià Casey Stoner (Honda) ha sumat aquest diumenge la seva tercera victòria consecutiva al Mundial de MotoGP després d´imposar-se al Gran Premi de Gran Bretanya, a Silverstone, i desbancar el mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha), que ha caigut en la novena volta, de la primera posició del campionat. L'australià té ara 18 punts d'avantatge sobre el de Yamaha.

El podi l´han completat l'italià Andrea Dovizioso (Honda) i el nord-americà Colin Edwards (Yamaha), que es va trencar la clavícula dreta fa nou dies al Gran Premi de Catalunya.

A nivell nacional, han destacat Toni Elias (LCR Honda) i Álvaro Bautista (Rizzla Suzuki). El pilot de Manresa ha fet una gran actuació a Silverstone. Des de la catorzena posició de la graella de sortida ha portat la seva Honda a entrar a la meta en vuitena posició, sumant d´aquesta manera vuit punts. D'aquesta manera, el manresà se situa com a desè classificat del Mundial de Moto GP.

Per la seva banda, Bautista ha pilotat la seva Suzuki fins a la cinquena posició igualant el seu millor resultat des que l'any passat comencés a córrer a la màxima cilindrada.