Josep Antoni Hermida va acabar ahir quart en la Racer Bikes Cup celebrada a la localitat Suïssa d'Engelberg. El biker de Puigcerdà va participar a la cursa per poder realitzar un test de carrera en aquest circuit helvètic de tant nivell. Aquesta serà l'única carrera que Hermida disputarà abans de la següent Copa del Món, el 3 de juliol al Canadà, en el mateix circuit en què el gironí va aconseguir el seu Campionat del Món.

Respecte a la carrera d'ahir, Josep Antoni Hermida va estar lluitant en posicions de podi tota la carrera fins que en l'última volta, la desena, va explotar. "Aquest circuit és duríssim. Són només tres quilòmetres, però d'una duresa extrema. Cada volta es fa en poc més de 9 minuts, però és que 8 són de pujada. En l'última volta el meu cos ha dit prou".

Les raons d'aquest defalliment són fàcils de trobar per a Hermida: "He estat una setmana descansant i perds ritme de carrera, però era important baixar el nivell de cara a poder afrontar la segona part de la temporada. He patit com mai".