El futbolista portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo ha demanat un salari anual de 20,8 milions de lliures (23,5 milions d'euros) per fitxar pel Manchester City, segons publica aquest diumenge el tabloide britànic "Sunday Mirror".

El diari cita amics del jugador que asseguren que l'estrella madridista ha estat contactada a través d'intermediaris per fer-li una oferta "que sacsejarà els fonaments del futbol".

D'acord amb aquesta versió, el propietari del City, el multimilionari xeic d'Abu Dhabi Mansur Bin Zayed al Nahia, estaria disposat a pagar al Madrid un traspàs de 170 milions d'euros i a acceptar les exigències salarials del portuguès.

Cristiano Ronaldo, afegeixen les fonts del "Mirror", també ha demanat la samarreta amb el número 7, el braçalet de capità i garanties que sempre serà el jugador més ben pagat del club.

"Cristiano diu que hi ha hagut contacte entre ell i una tercera part. Diu que està extremadament afalagat per fins on estan disposats a arribar. Diu que li pagaran el que sigui necessari perquè sigui jugador del City", assegura una font pròxima al futbolista .

"Diu que vol 400.000 lliures a la setmana perquè els impostos són més alts a Anglaterra", afegeix la font del "Sunday Mirror".

Malgrat aquestes altes xifres, l'operació es considera factible per a les persones coneixedores de la situació, diu el diari, ja que el xeic Mansur té una fortuna personal estimada en 22.600 milions d'euros, al que cal sumar que la seva família té actius valorats en 678.000 milions.

En el passat, Ronaldo va manifestar que si tornés a Anglaterra seria només per jugar al Manchester United, club del qual va ser fitxat pel Reial Madrid fa dues temporades.

Però la manca de títols amb el club blanc -amb el qual només ha guanyat la Copa del Rei- i les seves diferències tàctiques amb l'entrenador de l'equip, el seu compatriota José Mourinho, han fet Ronaldo considerar aquesta possibilitat, expliquen les fonts