La gironina del Perfumerias Avenida de Salamanca, Marta Xargay, jugarà el proper Europeu de Polònia després d'entrar a la llista definitiva de dotze que es va conèixer ahir a la tarda per boca del seleccionador Jose Ignacio Hernández. Serà la primera gran competició internacional per a Xargay, que aquest any ja s'ha proclamat campiona d'Europa de clubs amb el Salamanca.

La decisió d'última hora de la FIBA, el cap de setmana passat,de suspendre la normativa que permetia portar 14 jugadores a l'Eur0peu i només inscriure'n 12 en l'acta de cada partit, ha provocat que el seleccionador hagi hagut de descartar tres jugadores amb les quals havia entrenat i preparat el torneig. Les jugadores descartades són Laura Herrera, María Pina i Cristina Ouviña. "Sempre és difícil la decisió de descartar jugadores d'una concentració, però en aquest cas, havent planificat des del principi acudir amb 14 a l'Europeu, encara ho era més", va dir Hernández, que va lloar el futur de les tres jugadores perquè "són joves i aportaran molt a la selecció en propers campionats".

Selecció definitiva: Bases: Elisa Aguilar, Laia Palau i Silvia Domínguez; escortes: Anna Cruz i Marta Xargay; alers: Amaya Valdemoro i Alba Torrens; pivots: Cindy Lima, Anna Montañana, Sancho Lyttle, Laura Nicholls i Lucila Pascua.