Marc Vallhonesta Vallho vestirà la samarreta del Llagostera una temporada més. El central gironí i l'entitat blau-i-vermella van arribar ahir a un acord per ampliar el contracte del central, una "peça indispensable" segons l'Oriol Alsina per a l'engranatge d'un vestidor que, de mica en mica, comença a prendre cos.

Malgrat tenir d'altres ofertes sobre la taula, Vallho "no ha volgut escoltar cap proposta", segons explica Alsina, ja que el Llagostera "és i ha estat sempre" la seva prioritat. D'aquesta manera, el tècnic reforça encara més l'eix de la defensa, sobretot després de tancar l'ampliació de contracte d'Óscar Álvarez la passada setmana.

I és que Alsina, juntament amb la direcció esportiva, treballen sense descans per mirar de donar per tancada alguna que altra renovació. Una, la del migcampista Eloi Amagat, amb qui s'espera arribar a un acord satisfactori com a màxim abans que s'acabi aquesta setmana. L'altre, la del jove porter Martí Bartrina, doncs la intenció del cos tècnic és la de seguir comptant amb l'ex del Girona i Cassà, sempre i quan no es fitxi un porter de garanties i contrastat durant les properes setmanes.

Pescant al Narcís Sala

Tancada l'arribada del davanter Miguel Reverté, el Llagostera segueix rastrejant el mercat amb la intenció d'armar un equip d'allò més competitiu per la seva estrena a la Segona Divisió B. Són ja uns quants els noms de futbolistes de nivell que han sonat per reforçar el vestidor que dirigeix Oriol Alsina, encara que l'home que més a prop sembla d'aterrar a la petita localitat gironina és Dani Martí.

El capità del Sant Andreu interessa. I molt. El migcampista, que complirà 29 anys aquest proper mes d'octubre, no es vestirà per cinquena temporada consecutiva amb la samarreta quatribarrada ja que, malgrat ser el primer capità, el club barceloní ha decidit no presentar cap proposta de renovació per un dels jugadors de més rellevància en les darreres campanyes. D'aquesta manera, Dani Martí queda lliure, pel que arribaria a Llagostera sense haver d'abonar cap quantitat. De fitxar, aquesta no seria la primera experiència del jugador nascut a Mataró al futbol de les comarques gironines (Girona i Palamós).

Procedent del mateix Sant Andreu ambé podria aterrar a Llagostera l'extrem Pere Tarradellas. El de Mollet, que ha vestit la samarreta del Figueres, Gavà, Ponderradina i Lleida, entre d'altres, no continuarà a l'equip del Narcís Sala i, als seus 32 anys, no veuria malament incorporar-se a la disciplina d'Oriol Alsina.

Dani Martí i Tarradellas són dues de les opcions que es troben a dia d'avui sobre la taula de Joaquim Ayats, flamant director esportiu. Però no les úniques, doncs el Llagostera encara suspira per tancar l'arribada d'algun que altre "mediàtic", com ho són Kiko Ratón, Víctor Curto o Albert Serra. Tanmateix, les pretensions econòmiques d'aquests jugadors semblen lluny de l'abast del Llagostera; com també la possibilitat que algun que altre equip de Segona A s'interessi per aquests futbolistes, quelcom contra el que Alsina i companyia difícilment hi poden competir.