república txeca-espanya

? república txeca: Vaclik, Celustka, Suchy, Mazuch, Lecjaks, Dockal, Vacha, Moravek (Kadlec, min. 63), Gecov, Hlousek (M. Cerny, min. 78) i Pekhart (Kozak, min. 46). ? espanya: De Gea, Montoya, Botía, Domínguez, Dídac, Mata (Nsue, min. 88), Thiago, Javi Martínez, Ander, Muniain (Capel, min. 83) i Adrián (Parejo, min. 75). ? gols: 0-1, Adrián (min. 26). 0-2, Adrián (min. 47). A Àrbitre: Robert Schörgenhofer. Va amonestar Vacha, Kozac, Mazuch (República Txeca); Mata, Javi Martínez, Adrián, Botía (Espanya).

La selecció espanyola sub-21 va fer un pas important per aconseguir la classificació per a les semifinals de l'Europeu que es disputa a Dinamarca després de tombar la República Txeca gràcies a l'encert d'Adrián, autor dels dos gols d'ahir del conjunt que dirigeix Luis Milla. Amb els blaugrana Montoya i Thiago Alcántara a l'equip inicial, Espanya va dominar sense patir gaire al llarg dels 90 minuts. Ja al primer temps, Adrián avançava els de Milla, que sentenciarien just després del descans. Espanya estarà a semifinals amb un empat davant Ucraïna.