El migcampista Cesc Fabregas, jugador de l'Arsenal, no va voler revelar ahir a Madrid quin serà el seu futur per a la temporada que ve. L'esperada presència del futbolista d'Arenys en un acte promocional d'una marca de perfum al costat de la model Martina Klein no va servir per veure l'esperat "gest" del jugador per forçar la seva sortida de l'Arsenal rumb al Camp Nou. És més, Cesc va assegurar que està "molt content" en el conjunt anglès malgrat haver estat sis temporades "sense guanyar ni un sol títol", a la vegada que va qualificar el Barcelona "com el millor equip del món".

"Si alguna vegada he de moure'm de l'Arsenal ho diré el dia que passi, sense faltar al respecte al club que tant m'ha donat, però ara mateix sóc jugador de l'Arsenal i hi estic molt content" , va explicar el jugador durant l'acte de presentació de les noves fragàncies del modista Ángel Schlesser, en un ace que es va celebrar a Madrid.

"No hi ha decisions, no tot depèn sempre del jugador. Ara no sé res del futbol, estic molt content on sóc i dir el contrari seria mentir. Ara mateix no hi ha res per afegir", va dir el jugador de l'Arsenal. El migcampista va admetre tot i això sentir-se "frustrat per no guanyar títols". "I més quan sempre ho he donat tot i ens hem quedat sempre a les portes de tot, crec que algun dia es pot aconseguir el desig de guanyar alguna cosa important", va subratllar.

"En l'Arsenal no hem guanyat res en sis temporades i estem treballant per arribar al nivell de competir contra el Barcelona, Reial Madrid o Manchester", va destacar. El migcampista va assegurar no haver parlat amb Arsène Wenger (tècnic de l'Arsenal), des que es va lesionar a final de temporada. "Pràcticament no l'he vist des de fa sis setmanes. Ell és el cap, qui parla, qui pren decisions, i ell sap si vol que segueixi o no", va considerar. "Nosaltres els jugadors no parlem amb la gent de dalt, però sí tenim una gran relació tots els jugadors amb l'entrenador", va afegir.

"Una persona té valors o no, i jo no puc després de vuit anys de treball, de sentir uns colors, permetre que per dir una paraula se'n vagi tot en orris. La meva manera d'actuar sempre ha estat la de la discreció i sempre intentaré que sigui així. Sempre intentaré respectar la gent que m'ha donat molt", va explicar. El jugador català no va voler parlar "de cap equip" amb vista a la temporada que ve, i va assegurar que no està pensant "en res relacionat amb el futbol, sinó en unes bones vacances" que des de fa anys no té, encara que va insistir a qualificar el Barcelona com "el millor del món ara mateix", i va indicar que "ara mateix anar-hi garanteix títols".