Daniel Nieto Vela, més conegut en el món del futbol com a Dani Nieto, té molts números de convertir-se en la primera incorporació d'aquest estiu a Montilivi. Sobretot per part seva, ja que la que és considerada com una de les perles del planter blanc-i-blau no s'amaga a l'hora de reconèixer l'existència d'un interès per part del Girona, així com de les seves ganes de vestir la samarreta blanc-i-vermella la propera temporada.

Nieto, ara de vacances a l'espera de concretar el seu futur, va parlar ahir amb Diari de Girona. La conversa va ser breu, però directa. En aquesta, el jove futbolista (ha fet 20 anys el passat mes de març), va revelar que "ambdues parts" s'han mostrat "interessades" durant els darrers dies a arribar a una entesa, acord que veu "molt a prop" de concretar-se. El Girona, després de no renovar Borja ?Sánchez i no comptar amb Sergio Gontán, Keko, busca un home de banda; Dani Nieto, màxim goleajdor de l'Espanyol B la passada temporada (15 dianes), és una de les opcions que guanyen més força. No només per l'interès blanc-i-vermell, sinó pel fet que, al jugador balear, la proposta gironina és la que li fa més patxoca: "He parlat amb el meu representant i tinc alguna o altra oferta sobre la taula, però la del Girona és la més atractiva. A un futbolista de 20 anys com jo se li faria difícil refusar l'opció de debutar a la Segona Divisió A".

Interès del Girona, interès del mateix Dani Nieto... Com també interès de l'Espanyol, que veu amb molt bons ulls la possibilitat de foguejar a un dels seus futbolistes amb més projecció en una categoria exigent com ho és la Segona A, ja que després dels números que ha signat aquesta última temporada ha demostrat que la Tercera se li pot quedar petita.

I és que el mallorquí, l'home més utilitzat aquest passat curs en el filial blanc-i-blau, ha estat el màxim realitzador del seu equip i s'ha carregat el grup a l'esquena en moltes ocasions. Destaca per la seva capacitat golejadora, així com per la seva habilitat tècnica, qualitats que agraden a la direcció esportiva del Girona, que en aquests propers dies en podria concretar la seva cessió per una temporada. Manca tancar alguns serrells, com també rebre el vistiplau de Raül Agné, un dels últims obstacles que caldria superar perquè Dani Nieto sigui una de les noves cares del Girona 2011/2012.

Dorca s'allunya de Cornellà

Dels que poden arribar als que poden marxar. Un d'ells, Albert Dorca. El migcampista de la Garrotxa és un dels jugadors (juntament amb Ranko Despotovic) que més interès ha generat al mercat i alguns equips, com l'Espanyol i l'Osasuna, l'han seguit durant alguns partits d'aquesta temporada. Tanmateix, sembla que l'interès blanc-i-blau s'ha refredat fins al punt que Dorca ja no és un dels noms subratllats amb vermell en l'agenda periquita. I això que Mauricio Pochettino, així com el director esportiu Ramon Planas, havien arribat a presenciar un partit en directe a Montilivi (contra el Xerez, amb gol inclòs del gironí) per veure'n les seves evolucions. Descartada ja l'opció de l'Espanyol, la porta de l'Osasuna (emissaris del club de Pamplona tenen bons informes del migcampista) català s'obre encara més.