David Moner continuarà sis anys més al capdavant de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). El veterà advocat va veure revalidat ahir el seu mandat com a màxim responsable de la UFEC en ser la seva l'única candidatura que es va presentar en el període electoral. La reelecció es va fer efectiva ahir a primera hora de la tarda, al finalitzar el termini per presentar reclamacions a la candidatura. La proposta efectuada per David Moner ha comptat amb 65 avals de les 67 federacions que formen part de la UFEC.

Així doncs, Moner afronta ara un nou mandat de sis anys gràcies al suport que li han donat novament les federacions esportives catalanes. Aquest serà el quart mandat de Moner, que presideix l'entitat des de fa catorze anys. L'any 1996 David Moner va prendre les regnes de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya amb un pressupost de 120.200 euros (20 milions de pessetes, 19 dels quals eren subvenció pública), i en l'actualitat la UFEC gestiona aproximadament 25 milions d'euros, dels quals només un 5% són ajudes públiques. La resta formen part de recursos propis que s'obtenen de la inversió en instal·lacions esportives i la seva gestió.

Moner encapçarà una directiva on també hi són Ramon Basiana i Jaume Conejero de vicepresidents; Joan Ricart de tresorer; Maribel Zamora de secretària i els vocals Xavier March, Jesús Lluís Andreu, Francesc Orriols, Àngel Viladoms, Enric Bertran, Andreu Subies, Jordi Merino, Carles Muñoz, Gerard Esteva, Joan Fa i Narcís Carrió.