El president del Palamós Miquel Aguilar va anunciar ahir el nom que substitueix Jordi Condom a la banqueta del degà. Es tracta de Bertu Fernández, de 31 anys, exentrenador del Guíxols, Cassà i que la temporada passada va dirigir el Girona juvenil. El jove tècnic té la missió de recuperar la categoria perduda aquesta passada temporada. El nou president del Palamós va explicar que "quan li vam proposar a en Bertu fitxar pel Palamós ens va dir que sí de seguida i que li fa molta il·lusió el repte que tenim de tornar a pujar el Palamós a Tercera Divisió". L'empresari Miquel Aguilar no amaga que "l'objectiu és pujar i farem un equip competitiu que lluitarà a la part alta".

Aguilar, va anunciar que el nou vicepresident esportiu és Toni ?Heras. "Ell juntament amb en Bertu Fernández s'encarregaran dels fitxatges", afegint que és època d'estrènyer-se el cinturó i "no prometerem allò que no tenim". Miquel Aguilar és el tercer president del Palamós en els últims tres anys, abans Emili Caballero i Juli Torrent han dirigit el degà. Segons el nou mandatari palamosí, "possiblement sense el suport i l'ajuda d'en Caballero jo no seria el president".

Aguilar espera vendre 1.000 carnets de soci a l'assequible preu de 60 euros i tenir confeccionada el 80% de la plantilla el dimecres de la setmana vinent. I és que la intenció és que el pas per Primera Catalana sigui d'allò més breu.