SATHER BLANES-ANGOLA

?sather blanes: Llaverola, Teixidor, Selva, Àlex Ridaura i Armengol. També van jugar Kimi Ridaura i Grasas. ?ANGOLA: Thiago Souza, Joao Pinto, Mendes, André Gomes, José Vieira. També van jugar Bernardino i Miguel Gomes. G golS: 0-1, m.15, André Gomes; 0-2, m.16, Mendes; 1-2, m.19, Àlex Roidaura; 1-3, m.33, Vieiraa. A àrbitreS:Gómez i Nafradissa. ?incidències: Unes 100 persones a la nova Ciutat Esportiva Municipal de Blanes.

Jornada de sorpreses ahir en el segon dia de la Golden Cup Memorial Àlex Ros 2011. La primera va arribar amb la derrota de la selecció Catalunya davant el combinat de jugadors internacionals per 2-3. En el segon partit de la tarda, els amfitrions, el Sather Blanes es va veure superat per Angola per un clar 1-3. Amb aquests marcadors, el conjunt selvatà s'enfrontarà aquesta tarda (18.15) a la Selecció Mundial en una de les semifinals, mentre que a l'altra, Angola i Catalunya també lluitaran per un lloc a la final de demà. Abans de les dues semifinals, França i Suïssa disputaran el partit pel cinquè i sisè lloc.

En el darrer partit d'ahir, el Sather es va veure superat en tot per un a selecció angolenya que mostra partit a partit la seva progressió. Només dos minuts va necessitar el combinat afiricà per deixar el partit molt coll amunt pel Blanes. Malgrat el gol d'Àlex ridaura, Angola tornaria a anar-se'n fins a l'1-3. Un penal fallat per Jepi Selva podria haver tornat a posar els de Ramon Benito en el partit però la fusta va repel·lir el seu llançament.