Les oficines de Montilivi s'han convertit en un autèntic búnquer durant tota la setmana. Raül Agné i Xavi Julià no volen que hi hagi cap escletxa en la planificació de la plantilla de la temporada vinent i per aquest motiu, el club controla al màxim que no hi hagi filtracions. La renovació de Jandro és l'únic moviment oficial que hi ha hagut fins ara ja que ni Agné segueix sense signar la renovació de la mateixa manera que Migue, Moha, Mallo i Peragón continuen negociant la seva continuïtat. I pel que fa a fitxatges, els noms continuen aparaguent en comptagotes. El darrer és el del central esquerrà Baltasar Rigo, de l'Almeria, que ha acabat la temporada a l'Osca. Rigo interessa al Girona però també al Múrcia i a l'Hèrcules, la qual cosa dificulta força la seva incorporació. Els que ja no vestiran la samarreta blanc-i-vermella són Dimas (Numància) i Morán (Nàstic) els quals, malgrat tenir sobre la taula una oferta del Girona, han fitxat pel Cartagena i renovat amb els grana respectivament. També és lluny el davanter Toché (Cartagena) que pot acabar al Llevant. Una piulada al twitter del secretari tècnic Miki Albert, és l'únic senyal de vida que a les oficines del club s'està treballant en la configuració de la plantilla. "La confecció de la plantilla va per bon camí, gironins", diu l'exdavanter que assegura que "aviat tindrem notícies".

Un dels jugadors que té l'oferta del Girona sobre la taula per renovar és Mallo. El gallec veuria amb bons ulls continuar a Girona on està plenament integrat però està esperant la trucada del seu equip de tota la vida, el Deportivo. De moment el conjunt gallec no s'hi ha interessat encara però sí que ho ha fet un altre equip de 2a A.

Mentrestant, des de Huelva els mitjans andalusos informen que Jordi Matamala, una dels predileccions d'Agné, podria haver acceptat la rebaixa de sou a canvi d'un altre any de contracte. En cas de ser així, el de Vilobí jugaria al Recre fins al 2013.