El Llagostera va anunciar ahir la renovació per una temporada més del migcampista Marc Plaja. El pivot defensiu, de 31 anys, ha estat un dels jugadors utilitzats per Oriol Alsina les dues darreres temporades, on ha actuat tant al mig del camp com a pivot defensiu com a la rereguarda de central. Aquesta temporada Plaja ha disputat 28 partits, en quès ha marcat dos gols. Amb la continuïtat assegurada de Plaja, Alsina ja disposa d'onze futbolistes segurs per la campanya de l'estrena a Segona B. El pivot s'afegeix als defenses Òscar Álvarez, Vallho, Aimar, Quim Boadas, els migcampistes Herrera i Granell i els davanters Uri, David Costa, Pedrito i Miguel Reverté, incorporat de l'Amposta.

Després d'una llarga trajectòria per equips gironins de Tercera Divisió (Vilobí, Banyoles i Cassà), Plaja tindrà la temporada vinent l'oportunitat d'estrenar-se a la divisió de bronze del futbol. Plaja debutarà a la categoria, com també ho faran Granell, Vallho, Aimar, Herrera, Pedrito i Reverté.

Mentrestant, el director esportiu Quim Ayats i l'entrenador Oriol Alsina continuen estudiant quins jugadors més de l'actual plantilla continuaran a Segona B. A dia d'avui, nou futbolistes encara no tenen clar el seu futur. Són els casos de Portolés, Bartrina, Masferrer, Peque, Javi González, Revert i Guitart, mentre que a Eloi Amagat ja se li ha manifestat la voluntat que continuï una temporada més a l'equip. En cas de no rebre cap oferta de 2a A, Eloi té tots els números de seguir.