sel. mundial - sather blanes

selecció mundial. Grau, Freixas, López, Bancells, Edu Fernàndez. També varen jugar: Pérez, Carbó i Aguaron. ? sather blanes. Llaverola, Armengol, Texidor, Jepi, Kimi. També varen jugar: Àlex, Grasas. G gols: 0-1, m.21, Kimi Ridaura; 0-2, m.30, Armengol, 1-2, m.32, Carbó; 2-2, m.36, Toni Perez. A àrbitre. Riba i Gómez. I incidències: Unes 150 persones a la nova Ciutat Esportiva Municipal de Blanes.

El Sather Blanes va caure ahir en la semifinal de la Golden Cup Memorial Àlex Ros 2011 davant la Selecció Mundial a la tanda de penals després d'empatar a dos. La sort no va acompanyar l'equip de Ramon Benito en la tercera jornada de la competició i va veure com es quedava sense el premi de jugar la final d'avui. Catalunya i la Selecció Mundial es jugarà avui el títol (12.30, Esport3).

El partit del Blanes va ser molt igualat. Tot i això, el primer temps no va tenir cap gol. Els dos equips ho van provar des de diferents posicions però els dos porters van actuar a un molt bon nivell. Ja a la segona part, la decoració del ?partit va canviar ràpidament quan Kimi Ridaura va pescar una bola a l'interior de l'àrea i va fer el 0-1. Els dos equips estaven a tocar la falta directa per acumulació de faltes però fins al final del partit cap dels dos va forçar cap falta. Qui va trobar la recompensa va ser el combinat mundial amb el gol de Toni Pérez al minut 36 i empatant el partit a 2. Avui, a partir de 2/4 d'1 tindrà lloc la final entre la Selecció Mundial i Catalunya, que ahir es va desfer d'Angola en un altre partit que es va haver de resoldre als penals (2-2).