A la Roma han fet una aposta per l'estil Barça després del fitxatge de Luis Enrique per dirigir l'equip amb Iván de la Peña com a segon entrenador. I, per calcar encara més l'ADN blaugrana, esperen tancar l'arribada de Bojan Krkic per a l'atac. Un fitxatge que cada dia sembla més a prop de produir-se i, des de la capital romana, ja asseguren que només cal esperar. Ahir, el director esportiu de l'equip italià, Walter Sabatini, va assegurar que espera concretar "en els propers dies" el traspàs del jugador de Llinyola. "No és un rumor. És una hipòtesi molt concreta, tot i que no està tancada però esperem tancar-la els propers dies", va afirmar després Sabatini davant els micròfons d'Sky Itàlia.

En ple procés de renovació, la Roma busca rejovenir la seva plantilla i s'ha fixat en el "9" blaugrana. El davanter montenegrí Mirko Vucinic, una de les referències en atac de la Roma, està a punt d'abandonar el club amb destinació a la Juventus i Bojan podria convertir-se en el seu substitut.

A més a més, Sabatini està convençut que el català encaixaria rapidament en l'equip. "Bojan és pot integrar molt ràpid, pels moviments que fa en el camp. Seria més fàcil que qualsevol altre jugador", va assegurar el directiu del club romà, qui després va afegir que si el fitxatge finalment no es concreta, seria només per culpa seva.

Puyol es recuperarà a temps

El capità del FC Barcelona, Carles Puyol, està a punt de finalitzar la primera fase de la recuperació de l'artroscòpia a la qual va ser sotmès el seu genoll esquerre. El defensa està complint els terminis previstos de millora i s'espera que estigui plenament recuperat per al començament de la temporada que ve. Tal com va informar ahir el club blaugrana, el capità treballa dur per estar totalment recuperat per a l'inici de la temporada oficial i per a això combina el descans estiuenc amb intenses sessions de recuperació. Si aquestes previsions ?continuen, durant l'última setmana d'aquest mes començarà a fer treball de camp de manera suau i progressiva. L'objectiu és que estigui en perfectes condicions per a la temporada de competició oficial, tal com estableixen els terminis marcats després de l'artroscòpia a la qual va ser sotmès l'1 de juny.

Puyol va haver de passar pel quiròfan després d'estar tres mesos de baixa a causa d'una tendinopatia en el vast extern del genoll esquerre detectat després del partit davant del Racing de Santander al Camp Nou el 22 de gener. Des d'aquell partit, el central blaugrana no va poder jugar fins al 15 d'abril en el partit de Lliga contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu. Des d'aquell dia, Guardiola el va dosificar i Puyol va poder participar en els dos partits de la semifinal de la ?Lliga de Campions i va disputar els últims tres minuts de la final de Wembley. Després, l'1 de juny, va ser sotmès a l'artroscòpia.