"Me´n vaig al Barcelona", és el què en teoria hauria dit Alexis Sánchez als seus companys de selecció la nit de divendres a Santiago, després de conversar telefònicament amb el seu representant Fernando Felicevich.

La informació la reflecteix aquest diumenge, la pàgina digital de la Ràdio Cooperativa, que afegeix que Felicevich, va confirmar que l'avanç de les negociacions entre el quadre blaugrana i Udinese pel seu traspàs està candent i que aquest dilluns hauria de viatjar a Barcelona.

Segons ha transcendit a la premsa esportiva local, Alexis ja tindria permís del seleccionador Claudio Borghi per no jugar l'amistós contra el Paraguai d'aquest dijous 23, com a preparació per a la Copa Amèrica, i viatjar a Barcelona per passar els exàmens mèdics, requisit indispensable abans de la signatura del contracte.

Si Sánchez signatura a FC Barcelona serà el primer jugador xilè a vestir la samarreta d'aquest club i es convertirà en el jugador nacional més cotitzat de la història, ja que el seu traspàs es concretaria per una xifra propera als 50 milions de dòlars.