UCRAÏNA-ESPANYA

UCRAÏNA: Kanibolotskiy, Butko, Rakitskiy, Kryvtsov, Selin, Chesnakov, Garmasch, Biliy (Golodyuk, min.39), Zozulya, Konoplyanka i Yarmolenko (Vitsenets, min.81). ? ESPANYA: David de Gea, Botía, Domínguez, Montoya (Azpilicueta, min.82), Didac Vila, Javi Martínez (Parejo, min.76), Thiago, Ander Herrera, Muniain, Mata i Adrian (Bojan, min.80). G GOLS: 0-1, min. 10, Mata; 0-2, min. 27, Adrián; 0-3, min. 71, Mata de penal. A ARBITRE: Marijo Strahonja (Croàcia).

Espanya es va classificar ahir per a les semifinals de l'Eurocopa sub '21 després de vèncer amb claredat Ucraïna (0-3) però encara no ha certificat el bitllet per als Jocs Olímpics de Londres. La victòria final de la República Txeca davant Anglaterra (1-2, remuntant un 1-0 advers en els darrers 3 minuts) va deixar encara feina pendent per a Espanya. El rival a semifinals serà Bielorússia. Un triomf durà la selecció als Jocs i també a la gran final de l'Europeu. Del contrari s'ho jugaria tot en el partit pel tercer i quart lloc contra el perdedor del Suïssa-República Txeca. Del partit d'ahir van destacar dos noms amb llum pròpia: Mata, autor de dos gols, i Thiago.