Una bona part dels 59 clubs que van ser presents dissabte passat al Velòdrom d'Horta en l'assemblea ordinària de la Federació Catalana de Ciclisme van reclamar, sense èxit, la dimissió de Carme Mas com a presidenta de l'organisme per la seva mala gestió. Des de fa temps Mas està en el punt de mira pels problemes econòmics que travessa la Federació, però tot i la tensió que es va viure continua en el càrrec sense la més mínima intenció de deixar-lo (li queda encara un any més de mandat).

Mas i la seva junta directiva van perdre l'assemblea perquè no només una gran part dels clubs els van demanar que pleguessin, sinó que a més a més els van tombar un dels punts destacats de l'ordre del dia, com era la liquidació de l'exercici econòmic de 2010. Davant de la precarietat econòmica de la Federació, en l'apartat de precs i preguntes van sortir veus comparant la situació de l'ens amb el Titanic ("ens estem enfonsant", van comentar) i també reclamant a la junta que dimitís i que es formés alguna mena de comissió gestora mentre no es convoquen noves eleccions.

Malgrat que els clubs van fer veure a Mas que la no confiaven en la seva gestió, la presidenta i els seus companys de junta van optar per mantenir-se en el càrrec. Ahir Carme Mas va remetre la trucada del Diari de Girona al servei de premsa de la Federació Catalana, que va explicar la seva versió de l'assemblea de dissabte amb un comunicat on no es fa cap referència a les peticions de dimissió ni a la no-aprovació dels comptes de l'exercici passat. En la nota s'especifica que "en la presentació econòmica es va fer palesa la preocupació tant dels regidors de la Federació com dels clubs garantint que a 31 de desembre de 2011 es presentarà una dràstica reducció del dèficit. La baixada del nivell de subvencions i càrregues addicionals van llastar un balanç econòmic que també inclou els primers mesos de gestió directa del velòdrom d'Horta".

La Federació Catalana també va assenyalar que "Carme Mas i la seva junta directiva es van comprometre a finalitzar el període de governació de quatre anys i presentar un pla de viabilitat per finals de temporada".