Migue continuarà una temporada més vestint la samarreta blanc-i-vermella del Girona després que el seu representant, Màgic Díaz, confirmés ahir a la tarda que l'entesa és total amb el club. Segons l'agent de Migue, l'acord serà només per una temporada més perquè tant el jugador com el club no volien allargar més l'assumpte. De tota manera, una vegada signat el nou contracte, Magic Díaz i el Girona podrien tornar-se a asseure's per negociar una durada més àmplia del contracte. La intenció de Migue sempre ha estat la de signar per dues temporades però des de Montilivi només n'oferien una. Al final es podria arribar a un punt de trobada a mig camí que consistiria en pactar un seguit de clàusules que donessin a Migue la possibilitat de continuar una altra temporada més. Així doncs, Migue serà blanc-i-vermell com a mínim fins al 30 de juny del 2012 i complirà la seva cinquena temporada consecutiva al Girona, amb el qual ha jugat 124 partits. Pendents només de la confirmació oficial per part del club, Migue s'afegeix a Jandro i entra al selecte club dels renovats on esperen afegir-s'hi Moha, Dani Mallo i Roberto Peragón en els propers dies.

El fet que pugui adaptar-se amb solvència a qualsevol de les quatre posicions de la defensa fa de Migue el comodí perfecte per a Raül Agné. De fet, el tècnic hi ha confiat des del primer dia i ja des de l'època Segona B (07-08) Migue ha estat indiscutible tant al lateral -dret o esquerrà- o a l'eix de la defensa. Amb Agné a la banqueta, Migue ha passat per davant moltes vegades de teòrics especialistes al lateral com Bernaus o Amantegui (08-09) i, en alguna ocasió aquest any, de Bautista. Enguany, però, Migue s'ha consolidat a l'eix central fent parella amb Dani Tortolero, Albert Serra o Fran Noguerol. Sigui en la posició que sigui i de la mà del Girona i d'Agné, Migue s'ha fet un nom a Segona A. Abans d'aterrar a Montilivi, el barceloní s'havia format al planter del Barça i havia jugat a l'Sporting de Gijón B, el Figueres i el Terrassa.

Amb la renovació virtual de Migue, la direcció esportiva segueix treballant per a intentar aclarir ara els futurs de Dani Mallo, Moha i Peragón. Tots tres casos semblaven fàcils de resoldre però dues setmanes després d'acabar-se la temporada el més calent és a l'aigüera. Amb tot, en els propers dies s'haurien de produir novetats en diversos fronts. I és que a nou dies per arribar al 30 de juny, el Girona encara ha de fer oficial la renovació del contracte de l'entrenador Raül Agné, resoldre el futur del capità Gerard López, fer pública la data de començaments de la pretemporada, confirmar els amistosos programats i anunciar les primeres cares noves, entre molts dels altres assumptes pendents a hores d'ara. Sens dubte, un munt de feina per als responsables esportius i executius que treballen a les oficines de Montilivi.