Oriol Servià (Newman/Haas) va celebrar amb molta eufòria la matinada de diumenge a dilluns el seu primer podi en les Indycar Series (n'havia aconseguit 16 a les anteriors Champ Car) gràcies al tercer lloc que va firmar a Milwaukke. "És increïble. Havíem estat moltes vegades a prop del podi i no havíem tingut mai les coses fàcils. I aquesta vegada ha sigut exactament igual; hi érem però he anat cap enrere dues vegades. El cotxe, però, anava increïblement bé i les represes de cursa han sigut molt efectives", va assegurar el pilot de Pals després de la carrera, que es va endur Dario Franchitti.

El gironí va recordar que "va ser aquí on fa sis anys vaig aconseguir el meu primer podi amb Newman/Haas, en la primera cursa que vaig fer amb ells, i ara hi hem tornat. Quan he baixat al dotzè lloc l'equip m'ha dit que tot just estàvem a mitja cursa i he pensat que si fins aquell moment havia aconseguit remuntar des de la desena posició fins la tercera també era possible repetir-ho". La novena cursa de l'IndyCar es disputarà al circuit oval de Iowa la matinada de dissabte a diumenge que ve.

Desè en la formació de sortida, Servià va anar a més des del primer moment. En la volta 52 (de 225) ja era cinquè; en la 68 havia guanyat una posició en la primera aturada per canviar rodes i carregar combustible, i en la 93 estava col·locat tercer després d'avançar Helio Castroneves. Un problema en el segon canvi de rodes (volta 126) va fer baixar el pilot del RACC fins el 12è lloc, a partir del qual va tornar a remuntar protagonitzant unes impressionants represes de cursa després de les neutralitzacions en les voltes 165 i 195.