El representant de Giuseppe Rossi, Andrea Pastorello, veu "molt difícil" que el jugador del Vila-real pugui fitxar pel Barcelona, sobretot si aquest ja ha decidit contractar el xilè Alexis Sánchez, que juga també de davanter.

En unes declaracions al programa 'COMEsports' recollides per EFE, Pastorello pràcticament descarta el fitxatge de Rossi, actualment a les files del Vila-real, pels blaugrana i ha reconegut que fa deu dies que no té notícies del Barcelona.

"Veig molt difícil que Rossi fitxi pel Barça. Si hi ha 45 milions per fitxar i Alexis va al Barça per 30, no hi ha diners per pagar el traspàs de Rossi", ha insistit el representant.

La lectura que fa Pastorello és senzilla: "Millor així, perquè si fitxen a Alexis és perquè no volien al cent per cent a Rossi, en aquest cas, millor no fitxar i estar en un equip que no et vol al cent per cent".

El representant del davanter italià-nord-americà ha comentat que Rossi pot "esperar un any més" o continuar en el Vila-real, on "està molt a gust".