La selecció espanyola ha guanyat 3-1 a Bielorússia, ha consumat la seva gran victòria a la pròrroga i s´ha classificat per a la final de l'Europeu sub '21, que a més li dona el bitllet per als pròxims Jocs Olímpics de Londres 2012.

L´equip espanyol ha anat de menys a més a la competició. Adrián, màxim marcador del torneig amb cinc gols, ha portat a la selecció espanyola en el minut 88 de partit al temps extra amb un gol d´un autèntic nou, a passada de Jeffren.

Bielorússia s'havia avançat al minut 38 amb un gol de Yoronkov, però la selecció de Luis Milla no ha perdut en cap moment la cara al partit. Ha tingut una possessió de pilota aclaparadora i ha arribat amb justícia a la pròrroga, encara que en l'últim sospir.

En el temps suplementari no hi ha hagut. La selecció espanyola ha manat amb autoritat en aquesta mitja hora. Adrián també ha fet el segon i Jeffren ha tancar el compte (3-1) amb un superb llançament des de fora l'àrea.

La selecció espanyola sub-21 no participava als JJOO des de Sydney 2000 quan l´equip va guanyar la medalla de plata.