"No estic mort". Aquestes van ser les primeres paraules de Moha ara fa dues temporades en la seva presentació com a jugador del Girona. Ahir, en l'acte oficial d'anunci de la renovació per una temporada més amb el club de Montilivi, el marroquí va repetir aquelles paraules. "Ni molt menys estic mort. Encara puc aportar moltes coses a l'equip", va dir. Moha, que al setembre farà 34 anys, és el segon jugador que renova després de Jandro i compliarà així la seva tercera campanya al Girona on ha estat indiscutible per a tots els entrenadors que ha tingut (Parralo, Julià i Agné). Precisament el fet que Agné hagi de continuar a la banqueta gironinna ha estat un dels motius -"no l'únic"-que l'ha ajudat a decidir-se. "Ha estat tot bastant fàcil. Estava molt interessat a continuar i més sabent de l'interès del club i de l'entrenador. S'ha allargat més del compte però ha estat senzill", explica Moha que reconeix que no ha rebut ofertes de cap altre equip.

Des que va arribar fa dos estius, Moha s'ha convertit en un dels jugadors més importants tant al terreny de joc (36 i 34 partits cada temporada) com al vestidor, on per la seva veteranai és una de les veus més autoritzades. A més a més, aquesta temporada, Moha ha estat el quart capità de l'equip rere Gerard, Chechu i Mallo. Moha ha signat fins el 30 de juny de 2012 sense cap clàusula que li permeti renovar automàticament. Les molèsties al genoll que arrossega no l'amoïnen. "Són cròniques i no em preocupen", diu.

D'altra banda, el director esportiu gironí. Julià va assegurar que la resta de negociacions continuen igual i que Mallo és qui és més a prop d'estampar la seva renovació per una temporada més.