El campió mundial dels 125 c.c. el 2010 i pilot de Moto2, el català Marc Márquez (Suter), ha reconegut que en la primera jornada d'entrenaments per al Gran Premi d'Holanda no havia pogut fer proves a causa d'"un petit problema tècnic".

Sense arribar a aclarir el problema, Marc Márquez ha lamentat la situació, perquè si bé han pogut solucionar-ho, a la tarda no ha pogut provar "si tot estava al seu lloc i bé, però no ha estat res important i està tot controlat".

"Ha estat una pena que es cancel·lessin els segons entrenaments perquè volíem agafar ritme, encara que espero que demà vagi tot millor i que com que ens han allargat el temps d'entrenaments puguem provar-ho tot i avançar en la posada a punt de la moto", ha explicat Marc Márquez.

Quant al contratemps protagonitzat per l'italià Álex Baldolini, Marc Márquez li ha restat importància ja que "segur que no se´n va adonar, perquè amb l'aigua a vegades passen aquestes coses i no detectes les fuites".

Marc Márquez ha explicat alguns detalls que va tractar amb la direcció de carrera en l'anterior prova d'Anglaterra, a Silverstone i sobre això ha manifestat que aquells "estan treballant per canviar algunes coses per a l'any que ve, però en principi tot van ser recomanacions sobre la volta d'escalfament, que hem de fer més ràpid o que quan tinguem problemes ens apartem com més aviat millor per no perjudicar altres pilots, però sense més, només recomanacions".