BÀSQUET. NBA

Ricky Rubio és rebut a Minneapolis com el ´salvador´

El base català serà presentat aquest dimarts com a nou jugador dels Minnesota Timberwolves

21.06.2011 | 11:52

Ricky Rubio ja està a Minneapolis, on aquesta passada matinada ha estat rebut per unes 200 persones que l'han aclamat com el salvador dels Minnesota Timberwolves, l'equip que va aconseguir els drets del base català en el draft del 2009, i que pretén crear un projecte al voltant del fins ara jugador del Regal Barça.

Ricard 'Ricky' Rubio serà presentat aquest dimarts com a nou jugador de l'equip de Minnesota. La franquícia nord-americana té moltes esperances dipositades en el base del Masnou, pel qual han pagat els 500.000 dòlars que tenen com a màxim per fitxar jugadors forans i del qual esperen que lideri un projecte, al costat del ala pivot Kevin Love, que tregui als T'Wolves del pou de l'NBA.

Rubio, que va anunciar divendres passat la seva marxa a Minnesota, és ja la nova estrella d'una franquícia els aficionats de la qual ja somien amb veure la màgia del català en directe. La il·lusió és mútua, ja que Ricky Rubio ha pagat de la seva butxaca més de mig milió d'euros per veure el seu somni complert.

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema