recreativo

Carlos Ríos dimiteix per sorpresa i el club ja li busca substitut

L'entrenador del Recreativo de Huelva, Carlos Ríos, va presentar ahir la seva dimissió per discrepàncies amb el director esportiu Julio Peguero. Ríos deixa el club després d'haver-se'n fet càrrec a mitja temporada i haver-lo salvat sense problemes. El Recre està cercant-li relleu i els primers noms que sonen són Álvaro Cervera, Sergio Lobera o Fernando Zambrano.

xerez

Cámara (Recre), primer fitxatge

El lateral asturià del Recreativo és el primer fitxatge del Xerez per a la propera temporada. Cámara és una petició del tècnic Juan Merino, que el coneix bé d'haver-lo tingut a les seves ordres aquesta temporada a Huelva. D'altra banda Antoñito no seguirà i es va acomiadar ahir de Chapín.

elx

Pepe Bordalás i el migcampista Mantecón renoven per dos anys

L'Elx comença a perfilar el nou projecte després de la desil·lusió per quedar-se a les portes de Primera. El primer pas ha estat renovar el tècnic Pepe Bordalás per dues temporades. El migcampista Mantecón també continuarà mentre que s'intenta retenir el porter Jaime. Els que no continuaran són David Sánchez, Perera, Ripa, Bodipo, Santos i Cristóbal. Acciari podria acabar al Múrcia.

elx

Comença la tercera etapa de

Juan Carlos Mandiá a l'Hèrcules

El tècnic gallec va ser presentat ahir pel conjunt alancantí amb el qual encara la seva tercera etapa com a tècnic. Mandiá torna després de les seves efímeres etapes a Santander i Tenerife i signa per una temporada amb opció a una altra.

nàstic

El jove de la Pobla Julio Rico, tindrà fitxa amb el primer equip

El lateral dret andalús de la Pobla de Mafumet, Julio Rico, passarà a tenir fitxa del Nàstic a partir de la temporada vinent. Rico, segueix d'aquesta manera els passos d'Eloy Gila, Álvaro Rey i Albert Virgili, que aquesta temporada han fet el salt al primer equip. El club busca ara una sortida per a Walter, Fachan, Juan Domínguez, Sergio Díaz i Rodri.

osca

Sorribas continuarà dos anys més

El veterà migcampista, de 33 anys, continuarà dues temporades més al conjunt blaugrana després d'arribar a acord amb la junta. Sorribas va arribar al club ara fa sis anys.