La selecció espanyola sub-21 busca aquest vespre (20.45 hores) el tercer campionat d'Europa de la seva història a l'Aarhus Stadion, precisament l'escenari on ara fa tres anys l'absoluta va iniciar el camí per convertir-se en campiona continental. L'equip que dirigeix Luis Milla se les haurà davant Suïssa després d'eliminar Bielorússia a les semifinals i aconseguir el bitllet per disputar els propers Jocs Olímpics del 2012.

Davant els helvètics, el cos tècnic espanyol espera un partit diferent a l'últim, ja que Suïssa serà un rival que els afavoreix per la seva voluntat de sortir a jugar la pilota. A més, Milla no arrossega cap sancionat ni tampoc lesionats, encara que el cansament de peces importants com Thiago Alcántara i Juan Mata, que seran titulars, podria jugar-li una mala passada.

Suïssa disputa la seva primera final en un Europeu sub-21 en tres participacions, encara que el seu potencial la converteix en un rival a tenir molt en compte. El migcampista Xhaka tornarà a l'equip després de complir sanció en les semifinals davant la República Txeca.