El tennista mallorquí Rafa Nadal s'ha imposat al luxemburguès Guilles Muller per 7-6 (6), 7-6 (5) i 6-0 en la represa de la trobada iniciat aquest divendres, i que va haver de ser suspès per la pluja, i ja està a vuitens de final de Wimbledon.

Només s'havien disputat 53 minuts quan l'enfrontament es va veure ajornat per la pluja. Pocs segons abans, Nadal s'havia adjudicat el primer set del partit després de superar el luxemburguès al 'joc decisiu', en un partit molt travat per al manacorí.

Muller va desaprofitar dues pilotes de set quan vencia 6-5. No obstant això, la pressió i la reacció de Nadal va forçar que hagués de decidir-se el set a la mort sobtada, una doble falta condemnar a Muller, i en el servei següent Nadal no va perdonar i va tancar el 'joc decisiu' amb 8-6.

A la represa d'aquest dissabte, Muller va mantenir la concentració i el balear li va costar massa imposar-se. El número u del món va ser incapaç de trencar el servei del luxemburguès, molt potent i letal des de la xarxa.

La impossibilitat de tots dos jugadors de trencar el servei va portar de nou, com en el primer set, a la mort sobtada. Durant els deu primers serveis van mantenir el servei, fins que en el 5-5, amb servei per Muller, al luxemburguès se li va quedar la bola a la xarxa.

El segon set, un 'déjà vu' per Muller, el va desconcertar per complet, i Rafa ho va aprofitar. Va trencar el servei del seu rival en el primer punt i va signar un set en blanc que li fa passar a vuitens amb més confiança. El seu rival sortirà de l'enfrontament entre l'argentí Juan Martín Del Potro i el francès Gilles Simon.