Maverick Viñales estava molt content ahir després d'aconseguir la segona pole consecutiva i, després de "dedicar aquest primer lloc a tot l'equip" , va voler destacar com s'havia "adaptat molt bé a aquest circuit" on no havia corregut mai. "Mack" estava esperançat "d'aprofitar aquest primer lloc en la cursa"

"Crec que hem aprofitat molt bé totes les voltes dels entrenaments i hem aconseguit anar molt ràpid, a més he seguit a algun pilot (Johann Zarco) i encara he pogut millorar la meva traçada en alguns punts", va reconèixer Viñales. "La veritat és que aquest circuit era nou per a mi i aconseguir aquest resultat és molt bo, així que espero que pugui aprofitar aquesta situació durant la carrera", va agregar el jove pilot de Roses.

"Serà important veure quines condicions climatològiques tenim, perquè si ens acompanya la sort crec que hi haurà una bona carrera, en la qual després d'aconseguir el millor temps d'entrenaments el principal objectiu és lluitar per la victòria, però no hem confiar-nos i caldrà mantenir en tot moment la concentració", va explicar Viñales.