Roberto Peragón té gairebé els dos peus fora de Montilivi. El Nàstic serà el proper destí del davanter madrileny durant les dues properes temporades si no es produeix un tomb radical a les negociacions en les properes hores. Peragón tenia sobre la taula una oferta de renovació per part del Girona la qual està decidit a refusar. Si es confirma el seu adéu, el conjunt gironí perdrà un dels seus puntals les dues darreres temporades. I és que el punta de Vallecas, que va arribar fa dos estius procedent de l'Alacant, ha marcat 20 gols en 74 partits en les dues campanyes al Girona. Indiscutible per tots els tècnics que ha tingut i també per a Raül Agné, la proposta a la baixa del Girona ha fet decidir-se Peragón a fer les maletes. I en aquest escenari, segons s'explica des de Tarragona, els informes de Jesús Mari Serrano, un dels membres de la secretaria tècnica del club tarragoní, amb qui va coincidir al Poli Almeria (97-98), haurien estat claus per a convèncer-lo. Així, el fitxatge de Peragón està pendent de només uns petits serrells. El madrileny seria el segon fitxatge dels tarragonins després que ahir es donés per fet l'alta del mitjapunta Longás (Cartagena), pretès també pel Girona.

Les negociacions per renovar Peragón van començar amb mal peu. D'entrada, ja amb la primera presa de contacte, el davanter no va veure el conjunt gironí gaire ben predisposat a seguir comptant amb els seus serveis. Era a principis de mes i Peragón deia que era "inviable" continuar i que en veure la primera oferta assegurava que ja "havia començat a fer les maletes". La voluntat del madrileny era la de continuar a Montilivi i tant ell com el seu representant -aquest fins fa pocs dies- assegurava que seguir a Girona era l'única prioritat de Peragón.

D'altra banda, el representant de Chechu Flores va confirmar que el Xerez s'havia interessat per la situació de l'extrem de Sarrià. L'agent del jugador va confirmar que al contracte de Chechu -renovat per haver jugat més de 25 partits- hi ha una clàusula per la qual l'extrem pot deixar el Girona per anar a un club dels qualificats "grans". En declaracions al Diario de Jerez, Chechu deia ahir que "mai" s'havia plantejat marxar però que si era per "millorar" podria ser "interessant".