Rafa Nadal va desfer-se ahir sense problemes del luxemburguès Gilles Muller per 7-6 (6), 7-6 (5) i 6-0. Amb aquesta victòria, el tennista balear ja es troba als vuitens de final del torneig de Wimbledon, on s'haurà de veure les cares amb l'argentí Juan Martín Del Potro, que ahir va derrotar al francès Gilles Simon per 7-6 (8), 7-6 (5) i 7-5.

El partit entre Nadal i Muller, que divendres es va haver de suspendre per la pluja amb un 7-6 favorable al manacorí, es va reemprendre ahir amb un Nadal decidit a enllestir l'enfrontament per la via ràpida. D'aquí s'explica el domini del balear des de la primera a l'última acció del partit. Les coses van començar igual que com van quedar divendres. Muller buscava fer mal al gran favorit amb la seva sacada, però els dots de Nadal a la resta equilibraven la balança fins al punt que tots dos es van arrossegar de nou fins a un desempat. Ambdues mànegues en contra seu i amb Nadal en ratxa, Muller es va enfonsar completament en el tercer set. El ritme del partit havia canviat. A poc a poc, l'espanyol havia dominat l'enfrontament. L'esquerrà de Manacor va trencar el servei de ?Muller en el primer joc i el va deixar en blanc després. En només 31 minuts va solucionar aquest últim set (6-0).

En la jornada d'ahir, el suís Roger Federer tampoc va tenir gaire feina per passar ronda, i és que en va fer prou amb un 6-4, 6-2 i un 6-4 per desfer-se de David Nalbandian.